Antena Meniu Search
x

Video Damian Drăghici: "În pandemie am învăţat să am mai multă răbdare"

Încheiem astăzi, în ultima zi a anului, seria interviurilor marca... 2020, cu rele şi bune. Iar intervenţia de astăzi vine din lumea artiştilor, şi ea dată total peste cap în acest an. Fără evenimente, fără concerte dar... cu mult timp pentru compus. Damian Drăghici ne povesteşte în clipele următoare, obiectiv şi subiectiv, cum a fost 2020.

de Lorena Rădulescu

la 31.12.2020, 14:05

Vezi și
  • Damian Drăghici, unul dintre artiştii loviţi de pandemia de coronavirus.
  • Din lipsă de concerte, Damian Drăghici a petrecut mai mult timp alături de familie.

Damian Drăghici: Asta era o perioadă super, super încărcată. În luna decembrie, în anii ulteriori, cel puţin 30, 35 de evenimente, de concerte.

Lorena Rădulescu: Cum a fost acest an pentru Damian Drăghici?

Damian Drăghici: A fost un an unde cred că am avut timp să petrecem mai mult timp cu noi înşine, cu cei apropiaţi, cu familia, cu cei care sunt în jurul nostru şi să ne dăm seama cine suntem cu adevărat, ce ne dorim cu adevărat şi care sunt valorile noastre. Cumva ne-a făcut să reflectăm asupra unor lucruri importante şi să ne dăm seama ce este important. Adică sănătatea, familia. Cred că toţi eram într-o fugă, într-un mit al productivităţii unde eram tot timpul ocupaţi, ocupaţi.

Lorena Rădulescu: Ce ar trebui să învăţăm din pandemie?

Damian Drăghici: Să apreciem lucrurile mai mult, să fim mai recunoscători sau cum se spune în engleză mai "greatfull". Cele mai frumoase lucruri le primeşti degeaba. Sunt accesibile tuturor. Este anul în care nu ai mai produs, nu ai mai progresat, nu ai mai acumulat, este anul unde ai apreciat. Am învăţat cum să iubesc mai mult, cum să îmi petrec mai mult timp cu fiul meu Andrei. Am învăţat să am mai multă răbdare şi să mă bucur mai mult de momentele trăite. O dată ce se termină pandemia sper să apreciem situaţiile la fel ca în acest an. Vă doresc tuturor un sincer "LA MULŢI ANI", Sărbători Fericite alături de cei dragi, de familie, să fim sănătoşi cu toţii şi, în 2021, să dea Dumnezeu să ni se realizeze toate visele, să fim sănătoşi, fericiţi şi plini de împlinire. Doamne Ajută!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Damian Drăghici: "În pandemie am învăţat să am mai multă răbdare"