Antena Meniu Search
x

Dan Ciotoi, solistul formaţiei Generic a suferit un ACCIDENT şi se află internat în spital!

Artistul s-a răsturnat aseară cu maşina în drum spre litoral, unde avea programat un spectacol. O ambulanţă l-a dus la cel mai apropiat spital, în Brăila.

Vezi și

Artistul s-a răsturnat aseară cu maşina în drum spre litoral, unde avea programat un spectacol. O ambulanţă l-a dus la cel mai apropiat spital, în Brăila.

Artistul, în vârstă de 61 de ani, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul din Brăila cu traumatime la cap, abdomen şi membre.

Este internat la reanimare dar, din fericire, starea lui nu este una gravă, spun medicii. Accidentul s-a produs aseară, după ora 8, în apropierea localităţii Viziru, din judeţul Brăila, pe un drum comunal.

Dan Ciotoi venea dinspre Republica Moldova şi se îndrepta spre litoral, unde urma să cânte. Ar fi încercat să evite gropile de pe drum, dar nu a mai putut controla volanul şi s-a răsturnat într-un şanţ.

O altă persoană aflată în maşină a scăpat fără leziuni. Artistul a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase alcool. Dan Ciotoi este fondatorul formaţiei Generic, alături de care a făcut furori în anii '80.

Primul album, numit Rază de soare, s-a vândut în 700 de mii de exemplare. "S-a lupt lanţul de iubire" este printre cele mai cunoscute piese ale grupului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Dan Ciotoi, solistul formaţiei Generic a suferit un ACCIDENT şi se află internat în spital!