Antena Meniu Search
x

Video Dan Diaconescu ar fi dat bani ca să facă sex cu surori minore. Ar fi încercat şi să cumpere virginitatea unei fetiţe

Dan Diaconescu, celebrul om de televiziune, ar fi avut o viaţă secretă, una întunecată. Procurorii îl acuză că ar fi plătit pentru sex cu minore şi chiar ar fi încercat să cumpere virginitatea unei fetiţe. Fostul realizator a fost ridicat de mascaţi în această dimineaţă, din propria casă din Capitală. Dan Diaconescu a fost dus la Constanţa pentru audieri, unde se află şi la această oră. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.04.2023, 13:48

Vezi și

Anchetatorii au ridicat de la locuinţa lui Dan Diaconescu două laptopuri şi telefoane. Sursele judiciare au declarat că l-ar fi găsit pe Dan Diaconescu ascuns în debara. 

"Poliţia s-a sesizat din oficiu pe această speţă în care este implicat fostul realizator de televiziune Dan Diaconescu. De dimineaţă, în jurul orei 6.30, mascaţii au descins în casa acestuia din Primăverii şi, după ore bune de percheziţii, oamenii legii au plecat împreună cu Dan Diaconescu la audieri, la Constanţa. Probabil urmează ore bune în care Dan Diaconescu va trebui să dea explicaţii în faţa anchetatorilor şi vom vedea cum se va apăra, dar şi ce probe sunt în acest dosar.

Potrivit unor surse judiciare, Dan Diaconescu este bănuit că în 2020-2021 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore, vorbim despre două surori şi că, în acelaşi timp, ar fi încercat să cumpere virginitatea unei fete. L-a păcălit una dintre fete, l-a înregistrat şi mai departe şantajat, ca să nu facă publice aceste imagini. Potrivit informaţiilor pe care le avem pe surse, până în acest moment, am văzut că la ieşire Dan Diaconescu nu a vrut să spună mare lucru decât că nu există probe împotriva acestuia, la fel şi apărarea care spunea de altfel că a vorbit cu el despre subiect şi că nu este vinovat, dar mai bine să vedem în momentele care urmează care este declaraţia, de fapt, a avocatului lui Dan Diaconescu în această speţă", a transmis reporterul Observator Bianca Iacob.

Dan Diaconescu, audiat la Constanţa

Pe acelaşi subiect

Fostul patron OTV a fost adus, joi după-amiază, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, audierea acestuia fiind în derulare.

"În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, precizăm că este vorba de un dosar de cercetare penală constituit ca urmare a unei sesizări din oficiu, din data de 15 martie a.c., a poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, Biroul Investigaţii Criminale", a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

Anterior, IPJ Constanţa informase, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat pe 6 aprilie o percheziţie domiciliară, "la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dan Diaconescu ar fi dat bani ca să facă sex cu surori minore. Ar fi încercat şi să cumpere virginitatea unei fetiţe