Antena Meniu Search
x

Video "Cazul Stormy Daniels, în variantă românească. Atât s-a putut la noi". Reacţia avocatului lui Dan Diaconescu, după acuzaţiile de relaţii sexuale cu minore

Poliţiştii constănţeni au efectuat joi o percheziţie la locuinţa din Bucureşti a fostului patron OTV Dan Diaconescu, acesta urmând să fie adus la Constanţa pentru audieri, au declarat surse judiciare.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 13.04.2023, 13:48

Vezi și

Avocatul lui Dan Diaconescu susţine că acuzaţiile aduse de procurori, dar se aşteaptă prezentarea şi analizarea probelor. De asemenea, avocatul fostului om de televiziune spune că ceea ce i se întâmplă clientului său ar fi similar cu scandalul în care este implicat Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

"Să nu confundaţi obiectul unui dosar, unde se pot face cercetări pentru multiple acţiuni, cu acuzaţiile specifice aduse unei persoane. În niciun caz nu este vorba despre chestiuni legate despre pornografie infantilă. Este exclus. Domnul Diaconescu a spus că nici vorbă de aşa ceva. Urmează să discutăm cu autorităţile, să ne lămurim, să ni se prezinte şi probele. Noi avem toată deschidere pentru a lămuri toată aceste poveste pe care eu o consider ca o replică a cutremurului din SUA. "Stormy Daniels" în variantă românească. Atât s-a putut la noi. Optica Parchetului este clară: în momentul în care ancheta este făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, evident cel puţin unele fapte s-au săvârşit pe raza acestui municipiu. Nu s-au găsit probe la percheziţii care să-l incrimineze pe domnul Diaconescu. Urmează ca echipamentele electronice să fie analizate şi să vedem care va fi rezultatul. La 6.30 să te trezeşti cu o asemenea echipă de poliţişti la uşă, nu e tocmai plăcut", a declarat avocatul lui Dan Diaconescu.

Anchetatorii au ridicat de la locuinţa lui Dan Diaconescu două laptopuri şi telefoane. Ar fi fost emisă, potrivit surselor Observator, şi o ordonaţă de reţinere în jurul orei prânzului. Aceleaşi surse judiciare au declarat că l-ar fi găsit pe Dan Diaconescu ascuns în debara. Vor pleca poliţiştii cu el către IPJ Constanţa, acolo unde va fi audiat.

Comunicatul oficial al Poliţiei făcea referire la percheziţii la domiciliul unui bărbat de 55 de ani, fără a-i fi dat numele, într-o faptă de natură penală, fără a fi specificată fapta. Pe surse, înţelegem că este vorba despre relaţii sexuale cu minore. Minorele ar fi făcut parte dintr-o reţea de prostituţie. Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare din care a executat 3 pentru că a fost eliberat condiţionat. Atunci a fost condamnat pentru şantaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Justitie » "Cazul Stormy Daniels, în variantă românească. Atât s-a putut la noi". Reacţia avocatului lui Dan Diaconescu, după acuzaţiile de relaţii sexuale cu minore