Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dan Negru va prezenta Revelionul la Antena 1 pentru al 18-lea an consecutiv

Dan Negru sărbătorește majoratul în Revelioane! Pentru al 18-lea an consecutiv, petrece noaptea dintre ani la Antena 1, într-un spectacol plin de vedete.

de Redactia Observator

la 30.12.2017 , 22:10

Dan Negru sărbătorește majoratul în Revelioane! Pentru al 18-lea an consecutiv, petrece noaptea dintre ani la Antena 1, într-un spectacol plin de vedete şi suprize. Dar, înainte de toate, seara începe cu Chef de Râs. 

Maeştrii comediei au grijă să fie o seară bună. Vasile Muraru și Valentina Fătu vin la Antena 1 cu Chef de Râs. Va fi sau nu va fi distracţie, aceasta-i întrebarea. Simona Gherghe are răspunsul. 

Şi alte personaje celebre intră în scenă la Revelionul Starurilor. În spatele măştilor, sunt vedete care se lasă cu orele pe mâinile artiştilor. Dar dacă unii sclipesc de frumuseţe, alţii par desprinşi din filmele de groază. Şi chiar sunt. 

Vezi și

Pentru transformările spectaculoase, se lucrează la cel puţin trei mâini. După ore de migală, nimeni nu mai recunoaşte ce vedetă se află dincolo de machiaj. 

Pe acelaşi subiect

Mai ales atunci când un personaj blănos intră în scenă. În paşi de dans. Şi dacă e bal, frumoasa şi bestia nu pot lipsi. 

Meniul e bogat în staruri la Antena 1.... În noaptea de revelion, Dan Negru îşi sărbătoreşte majoratul. Pentru al 18-lea an la rând, petrece noaptea dintre ani la Antena1. 

Ce se ascunde în spatele măştilor şi ce alte surprize au pregătit vedetele, vedeţi mâine seară, la Antena1, doar la Revelionul Starurilor, cu Dan Negru. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Dan Negru va prezenta Revelionul la Antena 1 pentru al 18-lea an consecutiv