Antena Meniu Search
x

Patronul unui club de fotbal din Arad, găsit mort sub un pod din Pecica

Dan Ristin, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Arad, patron al clubului de fotbal Victoria Felnac, a fost găsit mort, ieri dimineață, sub un pod care trece peste râul Mureș, în zona localității Pecica.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.10.2019, 12:09

Dan Ristin, patronul clubului Victoria Felnac, a fost găsit mort sub un pod din Pecica
Dan Ristin, patronul clubului Victoria Felnac, a fost găsit mort sub un pod din Pecica - Facebook

Dan Ristin, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Arad, patron al clubului de fotbal Victoria Felnac, a fost găsit mort, ieri dimineață, sub un pod care trece peste râul Mureș, în zona localității Pecica.

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ristin a fost găsit ieri dimineață, 26 octombrie 2019, sub un pod care traversează râul Mureș, situat între localitățile Pecica și Sânpetru German.

Sâmbătă dimineață, Dan Ristin a plecat de acasă și a spus familiei că merge să își spele mașina, însă a dispărut complet.

Nimeni nu și-a putut explica motivul pentru care patronul clubului de fotbal Victoria Felnac și-ar fi putut pune capăt zilelor.

Drept urmare, anchetatorii iau în calcul inclusiv posibilitatea comiterii unei crime.

"Am mers pe înlesnirea sau determinarea sinuciderii, am înregistrat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Verificăm toate aspectele: traseul pe care l-a avut, facem investigații în legătură cu ultimele întâlniri… Am dispus efectuarea necropsiei, iar în urma acesteia se va stabili natura leziunilor, mecanismul producerii lor și ora la care s-a produs decesul. Și, dacă sunt și urme de lovire directă, alta decât lovirea produsă prin căderea de pe pod, atunci luăm în considerare inclusiv omorul. Verificăm toate aspectele", a declarat pentru Aradon, Pavel Palcu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Patronul unui club de fotbal din Arad, găsit mort sub un pod din Pecica