Antena Meniu Search
x

"Zombie" în Satu Mare. Tânăr pe patru cărări, după ce a fumat țigări stropite cu otravă (Video)

Fenomenul "Zombie" în Satu Mare. Un tânăr a fost filmat agonizând pe străzile din oraș, după ce a consumat tigări stopite cu otravă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.10.2019, 10:38

Tânăr drogat în Satu Mare
Fenomenul "Zombie" în Satu Mare - captură video Youtube | Batea Ciprian

Fenomenul "Zombie" în Satu Mare. Un tânăr a fost filmat agonizând pe străzile din oraș, după ce a consumat tigări stopite cu otravă.

Scena a fost surprinsă în zona Pieței Mici din Satu Mare. Fără echilibru, bărbatul abia reușește să meargă pe trotuar.

Un martor a declarat pentru PresaSM că, după doar câteva minute, tânărul, deși într-o stare evidentă de confuzie, și-a mai confecționat o țigară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este primul caz de acest gen raportat în municipiu. În luna iunie a acestui an, un alt tânăr a fost filmat după ce a consumat țigări stropite. S-a întâmplat în plină zi, pe o stradă din cartierul Solidarității. 

"Copilul acesta este dependent de substanțe. Nu înțeleg de ce nu poate face ceva Poliția prin zona Solidarității, să nu fie plin de astfel de dealeri. De ce nu se plimbă pe jos echipajul Politiei și ziua prin cartiere, nu doar cu mașina sub fund? Așa s-ar mai face puțină ordină, le-ar fi frică și lor, dealerilor să vândă, poate ar mai scădea și din problema asta. Nu cred că doar centrul orașului trebuie păzit!", declara, la momentul respectiv, un sătmărean din zonă, potrivit sursei citate..

Deși polițiștii au ridicat în ultimele luni mai mulți traficanți, în cadrul unor acțiuni cu agenți sub acoperire și filaj ale Direcției de Operațiuni Speciale, fenomenul "Zombie" este departe de a fi eliminat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » "Zombie" în Satu Mare. Tânăr pe patru cărări, după ce a fumat țigări stropite cu otravă (Video)