Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu, eliberat condiţionat. Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti este definitivă

Omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia este definitivă.

Omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat condiţionat, au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, astfel, contestaţia Parchetului la decizia Judecătoriei Sectorului 5 de eliberare condiţionată a omului de afaceri. "Respinge contestaţia Parchetului. Dispune punerea de îndată în libertate", este decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a judecat în urmă cu o săptămână solicitarea lui Dan Voiculescu de eliberare condiţionată.

”Decizia de astăzi a instanței este una care nu are cum să nu te bucure, după trei ani de coșmar, de iad, de decizie nedreaptă. (...) Pe de altă parte, după aproape trei ani de zile, decizia de astăzi nu poate să te bucure până la urmă foarte tare pentru că din viața unor oameni au fost furați niște ani. Într-un mod nedrept, de către un procuror care este acuzat de fapte grave de corupție, de o judecătoare care a fost exclusă din magistratură de către judecătorii din CSM, după ce Băsescu și tot sistemul său opresiv au făcut ceea ce nu a făcut nimeni în România în ultimii 27 de ani”, a spus Mihai Gâdea, într-o intervenție telefonică la Esențial, de la Antena 3.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dan Voiculescu, eliberat condiţionat. Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti este definitivă