Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dana Marijuana ar fi luat două tipuri de droguri şi conducea haotic în acelaşi loc în care Vlad Pascu a ucis doi tineri

Cântăreaţa Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în localitatea 2 Mai. În acelaşi loc, în urmă cu un an, Vlad Pascu a ucis doi tineri studenţi cu maşina. Artista a ieşit pozitiv la canabis și amfetamină. Poliţiştii au oprit-o după ce ar fi văzut-o că circula haotic, susţin surse Observator. Şi pasagerul de pe scaunul din dreapta era sub influenţa substanţelor interzise. 

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 19:23

Cea mai fidelă fată a fost la un pas să comită o tragedie. Dana Marijuana a fost oprită azi noapte, în jurul orei două, în stațiunea 2 Mai. Un echipaj de la Rutieră ar fi văzut-o că nu păstrează banda. În același loc în care Vlad Pascu a accidentat mortal, acum un an, doi tineri, pentru că a condus drogat. Trasă pe dreapta, artista, pe numele adevărat Dana Coteanu, a ieşit pozitiv la drugtest. Ar fi consumat, înainte să se urce la volan, canabis şi amfetamină.

Şi bărbatul care o însoţea ar fi fost drogat. Individul avea în buzunare mai multe plicuri de canabis, susţin surse Observator. Echipajul a dus-o la spitalul din Mangalia. "A fost condusă la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului cu exactitate a substanţelor interzise", a declarat Olimpia Ceară, de la IPJ Constanţa.

Artista ar lua un tratament medicamentos

Vezi și

Prietenii cântăreţei susţin însă că lua un tratament medicamentos. Artista de 44 de ani este cercetată acum pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. În urmă cu numai două luni, într-un interviu, povestea cât rău i-au făcut narcoticele. "Te nenoroceşte interior şi uşor uşor îţi cumperi moartea. Stai aşa legumă şi vegetezi. Am zis că trebuie să fiu mai puternică decât senzaţiile astea", a declarat artista.

Pe acelaşi subiect

Artista susţine că succesul de care s-a bucurat la începutul anilor 90 i-a luat minţile. A fost prima femeie care a cântat rap în România. Albumul Nicăieri nu-i ca acasă este considerat cel mai bine vândut album hip hop din toate timpurile. "La concerte mai venea câte un joint şi nu aveam cum să refuz. Am considerat că în loc de alcool mai bine fumez câte un joint şi stau liniştită", a mai spus artista într-un interviu.

"Sunt deranjată de stigmatul ăsta, că mă fac drogată"

A urmat însă decăderea cu lungi perioade de internări în clinici de dezintoxicare. "Sunt deranjată de stigmatul ăsta, că mă fac drogată. Am un nume de Marijuana, e stigmatul meu, dar eu nu sunt drogata aia. Am avut o perioadă de spitalizare din cauza tot a energiilor negative", mai spunea Dana Marijuana

Din lipsă de bani, vara trecută, artista s-a mutat într-un container în Vama Veche, împreună cu una dintre fiice. "Am zis: vreau şi eu la mare. La Bucureşti îmi era foarte greu, energiile toate mă atacau din toate părţile", a mai precizat Dana Marijuana.

În primăvară, s-a întors în Capitală. Cel mai probabil, revenise pe litoral pe perioada sezonului estival. Artista nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Dana Marijuana ar fi luat două tipuri de droguri şi conducea haotic în acelaşi loc în care Vlad Pascu a ucis doi tineri