Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dana Marijuana, prinsă drogată la volan, a intrat în sevraj în arest. A fost internată la Psihiatrie, în Palazu Mare

Dana Marijuana a fost arestată preventiv pentru trafic de droguri. Artista n-a ajuns la poliţie, însă, ci la Spitalul de Psihiatrie. Tot acolo au fost duşi şi alţi doi bărbaţi, complici în acest dosar. 

de Cristina Niță

la 23.08.2024 , 20:38

Dana Marijuana şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi cu droguri, dar au ajuns la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare. Potrivit surselor Observator, aceştia ar fi intrat în sevraj şi vor urma un tratament de specialitate după care vor fi duşi în arestul preventiv al IPJ Constanţa.

Dana Marijuana, arestată și dusă la Psihiatrie

Vedeta muzicii Hip-Hop a anilor 2000 a fost oprită în trafic în noaptea de 21 spre 22 august, în localitatea 2 Mai, foarte aproape de locul în care Vlad Pascu a omorât doi oameni. Un echipaj de la Rutieră a observat-o că nu îşi păstrează banda.

Vezi și

Trasă pe dreapta, artista a ieşit pozitiv la drug test. Ar fi consumat amfetamină şi cannabis. În maşină, poliţiştii au descoperit 100 de grame de cannabis, iar în urma percheziţiilor de la casa ei au fost descoperite şi alte cantităţi însemnate de droguri - ecstasy, amfetamină şi ketamină.

Dana Marijuana şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc şi complicitate la trafic de droguri de risc.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Dana Marijuana, prinsă drogată la volan, a intrat în sevraj în arest. A fost internată la Psihiatrie, în Palazu Mare