Antena Meniu Search
x

Video Danezul care a rupt bariera, la graniţa României, avea maşina plină de droguri. Arest preventiv după o aventură ca-n filme pentru a-l prinde

Noi detalii în legătură cu incidentul petrecut joi, la graniţa României, când un cetăţean danez în vârstă de 44 de ani a trecut în viteză cu maşina prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier 2, din judeţul Mehedinţi, fără a opri la control. Individul a apăsat acceleraţia şi a rupt bariera, gonind cu o viteză ameţitoare. Ulterior, şoferul a fost oprit în trafic, blocat de echipajele IPJ. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă geamul maşinii bărbatului pentru a-l scoate pe acesta din vehicul şi a-l legitima. Şoferul era sub influenţa drogurilor, având în maşină şi alte substanţe interzise, motiv pentru care instanța a dispus arestarea lui preventivă.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 15:41

- Poliţia de Frontieră

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism–Biroul Teritorial Mehedinți au dispus vineri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a cetățeanului danez, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc şi mare risc, trecerea frauduloasă a frontierei de stat, distrugere și conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Poliţiştii au spart geamul maşinii, ca să-l scoată afară. Drogurile găsite asupra sa

"În timpul controlului efectuat de către polițiștii de frontieră din cadrul PTFPorţile de Fier II, Colonia Porţile de Fier II cu ocazia trecerii frontierei de stat în România, cetățeanul a pornit în trombă și a trecut prin bariera aferentă liniei a doua de control pe care a distrus-o, după ce asupra sa au fost identificate substanţe a căror introducere pe teritoriul României este interzisă. Inculpatul a fost urmărit de polițiștii de frontieră și a fost în cele din urmă blocat în trafic pe raza localităţii Şimian de poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Mehedinţi. Cu ocazia testării inculpatului cu aparatul DrugTest de către poliţiști din cadrul Biroului Rutier acesta a fost depistat pozitiv la cocaină", transmite, sâmbătă, Poliția de Frontieră.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În urma controlului autoturismului condus de cetățeanul danez au fost identificate 165 comprimate care conţin ca substanţă activă Alprazolam și 697 comprimate care conţin ca substanţă activă Oxicodonă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile a inculpatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Danezul care a rupt bariera, la graniţa României, avea maşina plină de droguri. Arest preventiv după o aventură ca-n filme pentru a-l prinde