Antena Meniu Search
x

Dascăl din Argeş, găsit mort în apartamentul său. Nu mai fusese văzut de o săptămână. În trecut, a fost implicat într-un dosar de proxenetism

Descoperire şocantă într-un apartament din Câmpulung. Un profesor de învățământ primar, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit fără viaţă.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 11:24

Dascăl din Argeş, găsit mort în apartamentul său. Nu mai fusese văzut de o săptămână. În trecut, fusese implicat într-un dosar de proxenetism

Trupul său se afla într-o stare avansată de putrefacţie. Bărbatul nu mai fusese văzut de o săptămână. Alarma a fost dată de un vecin, care, îngrijorat că nu îl mai văzuse de ceva vreme, a intrat în apartament prin balcon şi l-a găsit fără viaţă. 

Imediat au fost anunţate autorităţile, iar cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Din primele verificări, pe trupul învăţătorului nu existau urme de violenţă, informează curier.ro.

Cecetat pentru proxenetism și trafic de minori

În urmă cu aproximativ șapte ani, învățătorul a fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și pornografie infantilă. Pe 3 noiembrie 2016, poliţiştii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat trei percheziții domiciliare în acest dosar.

Potrivit anchetatorilor, exista suspiciunea că, începând cu anul 2015 și până la momentul descinderilor, indivizii ar fi racolat nu mai puțin de 20 de tinere care nu atinseseră vârsta majoratului, două dintre ele având doar 12, respectiv 13 ani, pe care le-au adăpostit şi exploatat sexual, atât în locuințe închiriate cât şi în locuinţele suspecţilor, situate în municipiul Câmpulung. Dascălul a fost ulterior achitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Dascăl din Argeş, găsit mort în apartamentul său. Nu mai fusese văzut de o săptămână. În trecut, a fost implicat într-un dosar de proxenetism