Antena Meniu Search
x

În contul unei datorii, un tânăr din Smeeni i-a abuzat iubita prietenului său, apoi a luat-o cu el la Sinaia (Video)

Acesta susţine că un tânăr căruia îi datora o sumă de bani a intrat peste el în casă şi l-ar fi atacat şi pe el, şi pe iubita lui. La plecare, tâlharul a luat cu el nu doar bunuri şi bani, dar, sub ameninţare, ar fi obligat-o pe femeie să îl însoţească.

de Redactia Observator

la 03.02.2019, 12:05

Vezi și

Acesta susţine că un tânăr căruia îi datora o sumă de bani a intrat peste el în casă şi l-ar fi atacat şi pe el, şi pe iubita lui. La plecare, tâlharul a luat cu el nu doar bunuri şi bani, dar, sub ameninţare, ar fi obligat-o pe femeie să îl însoţească. În urma investigaţiilor, se pare că agresorul a mai comis şi alte tâlhării. 

Cu ajutorul poliţiştilor din Prahova, hoţul a fost prins pe raza oraşului Sinaia, unde fugise împreună cu victima. El a fost dus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie din Buzău şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care violenţă, loviri şi lipsire de libertate.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului. Pe numele lui s-a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » În contul unei datorii, un tânăr din Smeeni i-a abuzat iubita prietenului său, apoi a luat-o cu el la Sinaia (Video)