Antena Meniu Search
x

Video "Dau drumul la gaz şi vă omor!" Declaraţiile şocante ale mamei bărbatului care a ameninţat că aruncă în aer un bloc din Mureş

Panică într-un bloc din Târgu Mureş! Un bărbat a vrut să-şi ucidă mama, iar apoi să arunce în aer apartamentul, dând drumul la gaze. Femeia a reuşit să fugă la vecini, care au alertat poliţia. Un negociator l-a convins pe fiul ei să renunţe la plan. 

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 19:24

Vezi și

Bărbatul de 50 de ani şi-a vizitat seara trecută mama care locuieşte într-un bloc din Târgu Mureş. După ce a băut toată noaptea, a devenit brusc violent. 

Mama bărbatului: A luat un kilogram de ţuică şi a venit acasă, s-a dus în balcon. Azi dimineaţă mă prinde de gât şi zice "N-am dat în tine, dar acum te omor." Am sărit din pat, şi atunci m-a prins înapoi şi mă trânteşte. 

Când a văzut că femeia încearcă să scape din mâinile lui, individul a trecut la ameninţări. 

Mama bărbatului: Nu nu, acum dau drumul la gaz şi vă omor. Când am văzut, am şi fugit.

Pe acelaşi subiect

Speriaţi că vor sări în aer, vecinii au sunat la 112

În scurt timp, în faţa blocului în care stăteau au venit poliţişti, negociatori, un echipaj al ambulanţei şi pompieri. Când şi-a dat seama ce desfăşurare de forţe are loc pentru el, bărbatul a renunţat la gestul extrem. 

Aurica Mate, purtător de cuvant IPJ Mureş: La scurt timp, bărbatul în cauză a fost identificat şi depistat de către unul dintre negociatori fiind transportat la o unitate medicală. 

Pompierii au vrut să se asigure că nu există pericol de explozie.

Raul Toduţ, ISU Mureş: În urma verificărilor cu aparatul de detecţie, concentraţia de metan a fost indicată 0. S-a asigurat zona. 

Bărbatul a fost dus la spital pentru o expertiză psihiatrică. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Dau drumul la gaz şi vă omor!" Declaraţiile şocante ale mamei bărbatului care a ameninţat că aruncă în aer un bloc din Mureş