Antena Meniu Search
x

Video "De 20 de minute mă rog să suflaţi". Cum s-a încheiat seara pentru un şofer beat, care a enervat poliţiştii şi trupele speciale

Razii de amploare sâmbătă noapte în Capitală şi judeţul Ilfov. Un şofer care a făcut scandal cu agenţii de la Rutieră şi a refuzat constant să sufle în aparatul etilotest a fost convins doar de intervenţia mascaţilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale că nu se poate sustrage. 

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 10:25

Vezi și

Iar motivul era unul evident: o alcoolemie uriaşă. Tot băuţi bine s-au urcat la volan şi un şofer din Capitală, dar şi un tânăr de 17 ani din Ilfov, care nu avea nici permis de conducere. În doar câteva ore agenţii au aplicat peste 120 de sancţiuni.

Poliţist: "De 20 de minute mă rog de dumneavoastră să suflaţi. Vă mai întreb încă o dată: suflaţi sau nu suflaţi? Aţi venit de pe drumul public. Aţi mai urcat şi pe 2, 3 borduri pe aici, prin parcarea asta.  Asta aţi făcut. Prezentaţi-ne documentele.

Şofer: "Nu."

Bărbatul are 46 de ani şi a fost oprit de poliţişti la o razie în oraşul Voluntari, din judeţul Ilfov. Doar intervenţia agenţilor de la SAS l-a convins însă că trebuie să sufle în etilotest. Refuzul vehement şi circul pe care l-a făcut cu agenţii de la Rutieră se explică: 1.20 alcoolemie.

Imediat după testare, agenţii l-au dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Şi tot în judeţul Ilfov, un băiat de 17 ani a condus băut şi fără permis. Poliţiştii au descoperit şi indicii cum că ar fi consumat droguri, aşa că a fost dus la spital pentru prelevarea probelor. Alţi şoferi însă au rămas fără plăcuţele de înmatriculare, pentru că le expiraseră asigurările. 

Bilanţul sancţiunilor date de poliţişti

Doar în câteva ore în judeţul Ilfov, au fost aplicate 120 sancţiuni contravenţionale, retrase 5 permise şi reţinute 7 certificate de înmatriculare. Razii au fost şi în Capitală.

Purtător de cuvânt poliţie: "Un tânăr de 18 ani a fost depistat conducând cu viteza de 114 km pe oră, pe o stradă din sectorul 1, unde limita de viteză era de 50 de km pe oră."

Băiatului i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile şi a primit o amendă usturătoare. Un alt bărbat a fost condus la spital pentru prelevarea probelor, după ce a fost găsit la volan cu o alcoolemie uriaşă, de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "De 20 de minute mă rog să suflaţi". Cum s-a încheiat seara pentru un şofer beat, care a enervat poliţiştii şi trupele speciale