Antena Meniu Search
x

Video De ce a luat foc Ferma Dacilor. Criminaliști de la București, trimiși să ajute în cazul tragediei de la Tohani; scenariile luate în calcul de anchetatori

Cinci persoane, între care un copil, şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma unui incendiu de proporţii care a cuprins pensiunea Ferma Dacilor din satul Tohani, judeţul Prahova. Conform ISU, în clădire se aflau 26 de persoane, patru fiind în continuare date dispărute. IGPR a anunţat că o echipă de criminalişti de la Bucureşti va fi trimisă la locul tragediei, pentru a sprijini ancheta.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 16:43

Vezi și

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini ancheta după incendiul de la pensiunea din Tohani, județul Prahova.

"Având în vedere incendiul de la data de 26 decembrie, din comuna Gura Vadului, județul Prahova, Centrul de Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele: conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini ancheta", a transmis, marți, Poliția Română.

De ce a luat foc pensiunea Ferma Dacilor din Tohani. Anchetatorii nu exclud nicio variantă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă în acest caz. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că anchetatorii nu exclud nicio variantă, fiind luate în calcul atât izbucnirea focului ca urmare a unei acţiuni intenţionate, cât şi varianta unui accident. Incendiul nu a fost încă lichidat, astfel că deocamdată nu se pot face cercetări la faţa locului, precizează sursele indicate.

Reamintim că patru adulţi şi un copil au fost scoși carbonizați, marți, din pensiunea Ferma Dacilor, care a luat foc în localitatea Tohani, comuna Gura Vadului, județul Prahova. Alte trei persoane sunt căutate. În momentul izbucnirii incendiului, în clădire se aflau 26 de persoane.

Pensiunea nu are autorizație de securitate la incendiu, potrivit ISU Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » De ce a luat foc Ferma Dacilor. Criminaliști de la București, trimiși să ajute în cazul tragediei de la Tohani; scenariile luate în calcul de anchetatori