Antena Meniu Search
x

Video De ce ar fi vrut răpitorul din Bucureşti să o ucidă pe iubita sa. Norocul femeii a fost că bărbatul nu apucase să îi ia telefonul

A fost o luptă contracronometru, în această dimineaţă, pentru salvarea unei femei sechestrate de iubitul drogat. Tânăra a fost băgată cu forţa în portbagajul unei maşini şi incendiată. Individul a abandonat apoi autoturismul în flăcări pe un câmp din sectorul 3 al Capitalei.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 06.02.2023, 13:43

Vezi și

Norocul femeii a fost că avea telefonul şi a reuşit să sune la 112. Aşa au putut poliţiştii să o localizeze şi să o scoată teafără din maşina cuprinsă de flăcări. La scurt timp, a fost prins agresorul şi reţinut.  Scandalul ar fi pornit de la o datorie de aproximativ 1.500 de lei, pe care femeia ar fi avut-o la acest bărbat, în vârstă de 45 de ani.

Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul 

Undeva la 4.40 de minute, luni dimineaţa, a fost primit apelul pe numărul de urgenţă 112, femeia aflată în portbagajul maşinii, având telefonul la ea, după ce a fost închisă în acel portbagaj evident, a reuşit să apeleze poliţiştii spunându-i că este sechestrată şi că este răpită de un bărbat.

Au reuşit cei de la STS să transmită un link de localizare şi aşa au reuşit să alerteze toate echipajele de poliţie din Capitală. Autoturismul s-a oprit pe un câmp din sectorul 5. Bărbatul a avut timp să dea foc autoturismului pentru a o ucide pe femeie. Poliţiştii au ajuns la timp, au stins incendiul. După 10 minute au reuşit să dea de urma suspectului principal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » De ce ar fi vrut răpitorul din Bucureşti să o ucidă pe iubita sa. Norocul femeii a fost că bărbatul nu apucase să îi ia telefonul