Antena Meniu Search
x

Video Femeie răpită de iubit şi dusă pe un câmp pentru a fi incendiată. A sunat la 112 din portbagajul maşinii, STS i-a trimis link de localizare

O femeie din Bucureşti a fost la un pas de moarte, după ce a fost răpită de iubitul său. Bărbatul a obligat-o să intre în portbagaj, a dus-o pe un câmp din Sectorul 3 şi a încercat să îi dea foc. Femeia a fost salvată de poliţişti, după ce a reuşit să sune la 112, iar apelul i-a fost localizat de STS, după ce i-a trimis un link.

de Monica Palade

la 06.02.2023, 10:39

Vezi și

Poliţiştii au găsit-o în jurul orei 4.50, iar când au ajuns la autoturism au văzut că din interior ieşeau flăcări. Au reuşit să o scoată pe femeie din portbagaj şi să stingă flăcările. La scurt timp, într-o staţie peco din apropiere, a fost depistat şi şoferul, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Bărbatul a fost testat şi a fost depistat şi băut şi drogat.

Ce spun poliţiştii

În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

Pe acelaşi subiect

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare.

În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical. La scurt timp, în zona unei stații peco, din apropiere, a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Femeie răpită de iubit şi dusă pe un câmp pentru a fi incendiată. A sunat la 112 din portbagajul maşinii, STS i-a trimis link de localizare