Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video De ce s-a surpat strada din Sectorul 6 al Capitalei. O mamă şi copilul ei de 5 ani au picat cu tot cu maşină în groapă

Scene incredibile, azi dimineaţă, în apropierea unei grădiniţe din sectorul 6 al Capitalei. O mamă şi copilul ei de 5 ani au trecut pe lângă moarte după ce maşina lor a căzut brusc într-o groapă uriaşă. Asfaltul ar fi cedat sub greutatea unei autoutilitare care venise să ridice gunoiul. 

de Ana Maria Munteanu

la 09.10.2024 , 13:40

Femeia a fost ranită ușor la picior, dar este în afara oricărui pericol. Surparea s-a produs în incinta grădiniței, în jurul orei 7:30, când autoutilitara firmei de salubrizare a oprit pentru a lua gunoiul. Terenul a cedat deasupra unei conducte din cauza greutății mașinilor parcate. Totul s-a întâmplat exact când femeia a parcat să-și lase copilul la grădiniță. Asfaltul s-a surpat și cei doi au picat în groapă. Șoferul autoutilitarei de salubrizare a reușit să-l scoată pe cel mic. Două macarale intervin pentru extragerea autoutilitarei. E o misiune dificilă pentru că pământul s-ar putea surpa din nou în orice clipă. În aceste momente, sunt copii care se afla în curtea grădiniței. Sunt părinți revoltați care nu-și pot lua copiii.

Vezi și
Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » De ce s-a surpat strada din Sectorul 6 al Capitalei. O mamă şi copilul ei de 5 ani au picat cu tot cu maşină în groapă