Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O maşină a picat într-o groapă uriaşă, după ce o stradă din Sectorul 6 al Capitalei s-a surpat din senin

Incident şocant în Bucureşti. O maşină a căzut într-o groapă uriaşă după ce o stradă din Sectorul 6 al Capitalei s-a surpat din senin. Lângă autovehicul se afla o femeie de 43 de ani şi copilul ei de cinci ani. 

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 12:33

Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unități de învățământ, din Sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 20 Poliție care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări a reieșit faptul că mașina se afla staționată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Vezi și

Menționăm faptul că, proprietarul mașinii, o femeie în vârstă de 43 de ani și copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului.

Pe acelaşi subiect

În acest moment activitățile sunt în dinamică.

La fața locului au sosit și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, reprezentanți ai Serviciului Disciplină în Construcții Sector 6, dar și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 6 și un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secția 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » O maşină a picat într-o groapă uriaşă, după ce o stradă din Sectorul 6 al Capitalei s-a surpat din senin