Antena Meniu Search
x

FOTO de COŞMAR! Cei mai ciudaţi oameni din lume

Dacă până acum, vecinul de la doi vi se părea cel mai ciudat om de pe planetă, ei bine vă înşelaţi! Topul de mai jos o demonstrează din plin

Dacă până acum, vecinul de la doi vi se părea cel mai ciudat om de pe planetă, ei bine vă înşelaţi! Topul de mai jos o demonstrează din plin

Omul-Tigru! Se numeşte Dennis Avner şi s-a născut în 1958 în Whidbey Island. Este considerat a fi bărbatul cu cele mai multe operaţii estetice din lume. Şi-a modificat de-a lungul anilor tot corpul şi în plus şi-a implantat mustăţi artificiale.

A început modificările corpului în urma unei discuţii cu un şef al lui care l-a inspirat să urmeze "paşii tigrului", de atunci fiind de neoprit până când nu a ajuns să semene cu animalul.

Cea mai grasă femeie din lume! Renee Williams a fost considerată cea mai grasă femeie din lume. Ea a murit în 2007 la vârsta de 29. La 12 ani deja suferea de obezitate, iar la vârsta de 16 ani a devenit mamă. În 2003, în urma unui accident auto, a devenit imobilizată la pat continuând să mănânce într-un ritm alarmat. Greutatea i-a crescut până la aproximativ 400 de kilograme, moment în care a beneficiat de bypass-ul gastric pe care l-a aşteptat 12 ani, însă în urma unor complicaţii a murit după 12 zile de la intervenţie.

Chinezul cu ochi albaştri! Nong Youhui are 12 ani şi este din China. El este singurul chinez din lume care are ochii albaştri. S-a născut cu o afecţiune extrem de rară (Leucodermei) care, în mod normal, afectează pigmenţii pielii, dar care, în cazul chinezului i-a afectat ochii lăsându-l cu mai puţini pigmenţi protectori. Mai mult, ochii sunt sensibili la lumina strălucind în întuneric şi pe lângă toate acestea are capacitatea de a vedea noaptea asemeni animalelor de pradă.

Cea mai înaltă femeie este o chinezoaică! Deşi chinezoaicele sunt femei mici în general, recordul de cea mai înaltă femeie din lume este deţinut chiar de o femeie din China care are 2 metri şi 33 centrimetri. Se numeşte Yao Defen şi locuieşte în oraşul Liuan din provincia Shucheng. La naştere cântărea aproximativ 2,8 kilograme, dar de la vârsta de trei ani deja mânca de trei ori cantitatea pe care o servea un copil normal; la vârsta de 15 ani avea 1,82 metri. Suferă de o dereglare a glandei pituitare din creier, care eliberează hormoni de creştere în exces. A fost operată în Guangzhou , fiindu-i eliminată tumora. Aceasta a revenit în 2007 şi a fost tratată în vederea pregătirii pentru operaţie în Shanghai, dar, din lipsă de bani, operaţia nu a mai avut loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » FOTO de COŞMAR! Cei mai ciudaţi oameni din lume