Antena Meniu Search
x

Video De la ce a pornit conflictul dintre cele două eleve din Bucureşti. Una dintre ele a ajuns la spital înjunghiată, cealaltă a fost reţinută pentru 24 de ore

Detalii şocante ies la iveală în cazul elevei de 15 ani înjunghiată ieri, în Bucureşti, după festivitatea de deschidere a anului şcolar. Se pare că agresoarea, care a fost reţinută de poliţie pentru 24 de ore, ar fi acţionat din gelozie. Tânăra de 16 ani ar fi avut, în trecut, o relaţie cu iubitul victimei. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.09.2022, 13:44

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută, în faţă unei cafenele din sectorul 1 al Capitalei, în zona Bucureştii Noi. Cele două fete, în vârstă de 15 şi respectiv 16 ani ar fi început să se certe din gelozie.

Cearta a degenerat rapid, iar fata de 16 ani a înjunghiat-o pe cea cu un an mai mic în zona coapsei. Copila a fost dusă la spitalul Grigore Alexandrescu, a fost pansată şi externată.

Cealaltă fată, agresoarea, a fost reținută pentru 24 de ore şi trebuie să răspundă în faţa procurorilor, în dosarul de lovire sau alte violenţe. Cele două fete sunt colege la aceeaşi şcoala. Cearta a pornit din gelozie, din cauza unui băiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De la ce a pornit conflictul dintre cele două eleve din Bucureşti. Una dintre ele a ajuns la spital înjunghiată, cealaltă a fost reţinută pentru 24 de ore