Antena Meniu Search
x

Video "De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi". Reacția tatălui lui Radu Aryan. Micuțul de 2 ani era desculț și ud, ghemuit lângă un copac

Radu Aryan, copilașul de 2 ani care a dispărut în judeţul Botoşani, a fost găsit în viață. Băiatul a fost găsit de trei polițiști, la aproape trei kilometri de locul de unde plecase. Micuțul era speriat, desculți și obosit. El va fi dus la spital pentru investigaţii. Tatăl lui, care a ajuns imediat la fața locului, a ținut să mulțumească tuturor pentru ajutorul oferit. 

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 18:21

Vezi și

Copilul, lăsat de părinţii plecaţi din ţară în grija unei bunici, s-a pierdut în timp ce era cu bătrâna într-o vizită. O armată de oameni cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune l-au căutat pe copil și, după zeci de ore, o minune s-a întâmplat. 

Radu Aryan a fost găsit în viață

Băiețelul a fost găsit lângă un copac, speriat și desculț. Tatăl micuțului a venit într-un suflet la fața locului. S-a îmbrățișat strâns cu cineva, apoi, vizibil emoționat, a ținut să mulțumească toturor românilor pentru ajutor. 

Tatăl copilului: Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!

Pe acelaşi subiect

Filmul dispariției micuțului Radu Aryan

"Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi ale întregii comunităţi, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat şi va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate. Mulţumim tuturor celor care au participat la activităţile de căutare: reprezentanţi MAI, voluntari şi jurnalişti!", a transmis, luni după-amiază, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit informaţiilor postate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, au fost peste 24 de ore de căutări continue în care au fost folosite drone, aparate de termoviziune, câini de urmă şi un elicopter.

De asemenea, au fost trimise mesaje RO-ALERT în zonă, arată sursa citată. Copilul, care este din localitatea Tudora, se afla, duminică, în vizită la o cunoştinţă împreună cu familia, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi". Reacția tatălui lui Radu Aryan. Micuțul de 2 ani era desculț și ud, ghemuit lângă un copac