Antena Meniu Search
x

Video De la Untold, direct pe mijlocul drumului. Un petrecăreț întârziat și-a continuat distracția printre mașini în Cluj

În plin festival Untold, distracția nu se termină niciodată. Asta pare să își fi spus și un petrecăreț întârziat, care a continuat să se amuze în mijlocul străzii.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.08.2023, 16:43

Vezi și

Prin mijlocul mașinilor, bărbatul a încurcat circulația fără să îi pese că își pune în pericol viața. Pe jumătate dezbrăcat, dar cu brățara de la festival la mână, tânărul, care se ținea cu greu pe picioare, a fost o adevărată provocare pentru șoferii aflați în trafic. Cu greu au reușit să îl evite.

De la Untold, pe mijlocul drumului

Fără teamă și fără să îi pese de nimic, bărbatul s-a crezut pentru o zi regele șoselelor. Imaginile au fost publicate de Info Trafic Cluj.

Deși a fost o sesizare la 112, când oamenii legii au sosit la fața locului, nu l-au mai găsit pe petrecăreț. Acum încearcă să îl identifice cu ajutorul imaginilor. Până atunci, distracția poate să continue.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » De la Untold, direct pe mijlocul drumului. Un petrecăreț întârziat și-a continuat distracția printre mașini în Cluj