Antena Meniu Search
x

De luni, este rândul elevilor să-şi voteze profesorii în Liga Profesorilor Excepţionali!

O nouă ediţie a campaniei naţionale Liga Profesorilor Excepţionali, lansată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a luat startul la sfârşitul lunii aprilie şi a ajuns la cea de a două etapă

O nouă ediţie a campaniei naţionale Liga Profesorilor Excepţionali, lansată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a luat startul la sfârşitul lunii aprilie şi a ajuns la cea de a două etapă

Profesori din întreagă ţară s-au înscris în campanie, iar, începând de săptămâna viitoare, toţi actualii, dar şi foştii elevi sunt invitaţi să îi voteze pe fundatiadanvoiculescu.ro. În urmă voturilor venite în sprijinul profesorilor, primii zece clasaţi vor fi declaraţi câştigători, membri ai Ligii Profesorilor Excepţionali şi premiaţi. Finală va avea loc pe 21 iunie şi va fi difuzată în direct la emisiunea “Sinteza zilei”.

În competiţie s-au putut înscrie cadre didactice care predau claselor I – XII.  

Câştigătorul primei ediţii a campaniei Liga Profesorilor Excepţionali, în 2014, este profesorul de limba română, la liceul Carol I din Craiova, Aurelian Zisu. Locurile al doilea şi al treilea, în urmă voturilor internauţilor, au revenit profesorilor Constantin Ursu, respectiv Dumitru Vizitiu. Premiile au constat într-un salariu de merit, de 5000 RON, 3000 RON şi 2000 RON, pe care ocupanţii primelor trei locuri l-au primit pe durata unui an şcolar. Totodată, ocupanţii primelor zece locuri au fost premiaţi cu laptop-uri, excursii, vouchere, materiale de specialitate şi educaţionale sau enciclopedii.

“Sunt multe criterii importante prin care vom evalua profesorii care participa în acest an la Liga Profesorilor Excepţionali: modul în care au susţinut copiii de-a lungul întregii lor cariere, modul în care s-au implicat în activitatea socială, modul în care s-au format, au crescut, au evoluat ca profesori, cât de respectaţi sunt, atât de copiii pe care îi educa cât şi de părinţii acestora”, spune Trisi Cristea, directorul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » De luni, este rândul elevilor să-şi voteze profesorii în Liga Profesorilor Excepţionali!