Antena Meniu Search
x

Video De pe Facebook, direct în arest. Un bărbat din Dolj, "săltat" de polițiști după ce într-un live le-a amenințat cu moartea unul dintre colegi

 Un bărbat din Dolj a fost arestat preventiv după ce, într-o transmisiune pe Facebook, a ameninţat că va ucide un poliţist. Acasă la bărbat, poliţiştii au găsit pistolul. El a precizat şi persoana pe care voia să o omoare, fiind vorba despre un poliţist care, în urmă cu mai puţin de o lună, a scos şi folosit pistolul din dotare faţă de un alt bărbat care devenise recalcitrant cu echipajul Poliţiei. După cateva ore, a șters postarea de pe Facebook în care amenința poliţistul.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 21.08.2023, 09:01

Vezi și

Diana Speretoi, reporter Observator"Deocamdată nu se știe dacă cei doi se cunoșteau și nici de unde a pornit totul. Cert este că exact în seara în care bărbatul de 44 de ani a intrat pe Facebook si a amenințat că va omorî un polițist din Caracal, omul legii a fost implicat într-un incident produs în trafic. A tras pe dreapta un bărbat care era băut și conducea fără permis. Acesta a refuzat să se legitimeze. La un moment dat, unul dintre pasageri a devenit recalcitrant, agentul a scos pistolul și a tras un foc în plan vertical, apoi încă două către picioarele agresorului.

Polițiștii au făcut percheziții după aceste amenințări de pe Facebook, au găsit pistolul acasă la bărbat, l-au confiscat și, urmează ca acesta să fie expertizat. Până acum, aceștia au stabilit că acesta nu se afla în mașina implicată în acel incident. Cu toate acestea, procurorii continuă ancheta pentru a stabili dacă există vreo legătură între cele două evenimente. Între timp, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va fi cercetat pentru ultraj și pentru nerespectarea regimului armelor si munițiilor."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » De pe Facebook, direct în arest. Un bărbat din Dolj, "săltat" de polițiști după ce într-un live le-a amenințat cu moartea unul dintre colegi