Antena Meniu Search
x

Video De Ziua Copilului, Delia a făcut un show incendiar în aer liber. Cei mici, dar și părinții au aplaudat-o frenetic

De Ziua Copilului, Delia şi-a surprins fanii printr-un concert incendiar. Multă energie, efecte speciale, dar şi piese cu o abordare nonconformistă: rock. Copiii, dar şi adulţii au cântat şi au dansat pe fiecare hit al artistei. Cine nu a ajuns aseară la concert, poate merge si astăzi.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 09:25

Vezi și

De Ziua Copilului, Delia a făcut un show incendiar în aer liber. Pe ecranul din spatele artistei, au rulat amintirile dragi din copilărie. Sute de copii, dar şi adulţi, i-au fredonat piesele şi au aplaudat-o frenetic, după fiecare piesă. 

Fani: Este pentru prima oară când vin la concert la Delia, atmosfera e minunată, vibe-ul este foarte bun. Este un show chiar foarte mişto! 

Fani: De când a început... e wow! Îmi place foarte mult! 

Alături de artistă, pe scenă au urcat şi Grasu XXL, Carla's Dreams, dar şi The Motans. Nerăbdători să-şi vadă artistul preferat, cei mici au ocupat primul rând din faţa scenei şi au cântat neîncetat. 

Copil: A fost foarte frumos, am cântat, n-am cântat aşa în viaţa mea, mă doare gâtul, mâine nu o să mai am voce! 

Copil: Foarte frumos, am ţipat şi eu de nu mai pot. Sunt răguşită. 

Delia: A fost public de nota 10 în seara asta! Am fost aşa conectaţi şi asta e cel mai important pentru că feedback-ul îţi dă ţie energie înapoi. 

Show-ul va continua şi în această seară la Verde Stop Arena. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » De Ziua Copilului, Delia a făcut un show incendiar în aer liber. Cei mici, dar și părinții au aplaudat-o frenetic