Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Decizie de ultimă oră a organizatorilor de la Roland Garros, legată de Simona Halep. Premieră în istoria turneului

Organizatorii de la Roland Garros au luat o decizie de ultimă oră legată de Simona Halep. Va fi pentru prima oară în istoria turneului parizian când se întâmplă aşa ceva.

de Redactia Observator

la 10.06.2018 , 11:48

Decizie de ultimă oră a organizatorilor de la Roland Garros, legată de Simona Halep. Premieră în istoria turneului Decizie de ultimă oră a organizatorilor de la Roland Garros, legată de Simona Halep. Premieră în istoria turneului

Organizatorii de la Roland Garros au luat o decizie de ultimă oră legată de Simona Halep. Va fi pentru prima oară în istoria turneului parizian când se întâmplă aşa ceva. Simona e noua camioană a Open-ului din capitala Franţei, dar nu va avea una dintre cele mai preţioase amintiri după cucerirea trofeului.

De obicei, la o zi după finală, câştigătoarea mergea la Turul Eiffel şi făcea fotografiile oficiale, în faţa celui mai important simbol al Parisului. Organizatorii au decis ca anul acesta să nu se mai întâmple acest lucru, din motive de securitate, scrie ziare.com.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, fotografiile vor fi făcute la Porte d'Auteuil, în complexul care găzduieşte turneul.

Simona Halep a câştigat sâmbătă turneul de la Roland Garros, după o finală cu Sloane Stephens, în care a revenit de la 3-6, 0-2 şi s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-1.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Decizie de ultimă oră a organizatorilor de la Roland Garros, legată de Simona Halep. Premieră în istoria turneului