Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu

Duelul eclerurilor a ajuns la final. Bucătăreasa Jamila a pierdut procesul intentat Laurei Laurenţiu, cea care a acuzat-o că i-ar fi copiat reţeta. Decizia este definitivă.

de Redactia Observator

la 01.03.2024 , 08:05

Eclerul i-a lăsat cu siguranţă un gust amar Jamilei, care are acum de plătit şi daune rivalei sale în bucătărie. Conflictul a început în 2019 de la o reţetă  de "Ecler la tavă" . Vorbim despre un videoclip postat de Jamila, în care ar fi prezentat aceeaşi reţetă publicată de Laura cu mult timp în urmă.

La acea vreme, clipul a fost şters în urma raportării, însă Jamila a reuşit să demonstreze că nu a încălcat drepturile de autor. Mai mult decât atât, aceasta ceruse şi daune morale în valoare de 1.000 de euro pe motiv că s-a simţit jignită.

În cele din urmă, instanţa a fost cea care a pus stop conflictului şi a obligat-o pe aceasta să îi achite competitoarei sale cheltuieli de judecată de mii de lei. Laura Laurenţiu ar fi suferit anul trecut şi un infarct, pe fondul supărării din timpul procesului. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu