Antena Meniu Search
x

Decizie revoltătoare în cazul şmecherului cu BMW care a omorât o tânără în timp ce făcea drifturi în curtea unei fabrici (Video)

Sentinţă finală în cazul tânărului din Bascov care a omorât o tânără în curtea fabricii Leoni în timp ce făcea drifturi cu un BMW.

Sentinţă finală în cazul tânărului din Bascov care a omorât o tânără în curtea fabricii Leoni în timp ce făcea drifturi cu un BMW.

Andrei Caramelea, şoferul care în luna martie a anului trecut a ucis o tânără şi a rănit cinci angajaţi în curtea fabricii Leoni din comuna argeşeană Bascov, a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Sentinţa Curţii de Apel Piteşti este definitivă.

Pe acelaşi subiect

Caramelea a fost condamnat în noiembrie 2017 la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, iar sentinţa a fost menţinută de judecătorii Curţii de Apel Piteşti care au respins apelul declarat de părinţii tinerei care a murit în urma accidentului.

Irena Ilic a fost ucisa pe loc in urma accidentului produs in curtea fabricii din Bascov

Drifturi criminale în curtea fabricii, printre zeci de muncitori

Pe 30 martie 2017, Andrei Caramelea se afla la volanul unui autoturism BMW, în curtea fabricii Leoni din Bascov şi încerca să îşi impresioneze prietenii.

A făcut câteva drifturi, iar apoi a accelerat puternic şi a pierdut controlul volanului.

BMW-ul a trecut printr-un gard şi a izbit mai multe persoane care se aflau în pauză de masă, la o terasă.

Irena Ilic, o tânără sârboaică în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc după ce a fost strivită sub roţile BMW-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Decizie revoltătoare în cazul şmecherului cu BMW care a omorât o tânără în timp ce făcea drifturi în curtea unei fabrici (Video)