Antena Meniu Search
x

Imagini şocante din "buncărul infect" al Serviciului de Anatomopatologie din Spitalul Județean Cluj: "Urmăriţi filmul groazei!" (Video)

Imagini şocante din "buncărul infect" al Serviciului de Anatomopatologie din Spitalul Județean Cluj, publicate pe Facebook de deputatul Emanuel Ungureanu. 

Imagini şocante din "buncărul infect" al Serviciului de Anatomopatologie din Spitalul Județean Cluj, publicate pe Facebook de deputatul Emanuel Ungureanu. 

După ce, în urmă cu o lună, a semnalat cazul halucinant al unui pacient de 55 de ani care s-a rătăcit într-o clinică din Cluj, fiind găsit abia a doua zi, mort, pe scările labirintice din clădire, politicianul dă un nou semnal de alarmă.

Deputatul a publicat pe Facebook mai multe imagini din Spitalul Județean Cluj, mai precis din "buncărul infect" al Serviciului de Anatomopatologie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de imagini, Emanuel Ungureanu a scris următorul mesaj: 

"În acest spațiu complet insalubru lucrează 24 de oameni. Urmăriți cu atenție filmul groazei. De acești oameni umiliți de managerul Șușcă și de Ministerul lui Olguța depinde diagnosticul corect pentru niște boli cumplite.

Ar trebui să ne pese tuturor de faptul că le-au scăzut nejustificat veniturile cu sume cuprinse între 600 și 1200 de lei. Riscăm să pierdem personal supracalificat care este plătit în România de 8 ori mai puțin decât în Occident. Actualul guvern comite un adevărat genocid.

Fac un apel la solidaritate cu toate categoriile de personal din sistemul sanitar nedreptățite de aplicarea aiuritoare a Legii 153. Este absolut incredibil în ce condiții mizere lucrează acești oameni. Sunt încă în stare de șoc.

Ar trebui ca în cel mai scurt timp această secție să fie mutată într-o clădire decentă. DSP Cluj ce face? Noi, ce facem? Acest spital este al nostru, al tuturor, oamenii care lucrează aici sunt în slujba noastră. Ne pasă?

Unii dintre ei au emfizem pulmonar și insuficiență respiratorie, nu mai pot lucra cu masca care ar trebui să îi protejeze. Fac un apel public către Ministerul Sănătății, Consiliul Județean Cluj, DSP Cluj să găsească soluții urgente pentru mutarea acestei secții vitale în condiții decente", a scris deputatul Emanuel Ungureanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Imagini şocante din "buncărul infect" al Serviciului de Anatomopatologie din Spitalul Județean Cluj: "Urmăriţi filmul groazei!" (Video)