Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Decizie şocantă în cazul mamei care a vrut să-şi decapiteze fiul cu flexul. Femeia din Constanţa, la un pas să scape de obligația la tratament medical

Crina Juli P., femeia de 45 de ani din localitatea Satu Nou, judeţul Constanţa, acuzată că, în 2010, a încercat să-şi decapiteze propriul fiu cu un fel, este la un pas de a scăpa de obligația la tratament medical. 

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 14:58

Decizie şocantă în cazul mamei care a vrut să-şi decapiteze fiul cu flexul. Femeia din Constanţa, la un pas să scape de obligația la tratament medical Decizie şocantă în cazul mamei care a vrut să-şi decapiteze fiul cu flexul. Femeia din Constanţa, la un pas să scape de obligația la tratament medical - constanta.press

Crina Juli P., femeia de 45 de ani din localitatea Satu Nou, judeţul Constanţa, acuzată că, în 2010, a încercat să-şi decapiteze propriul fiu cu un fel, este la un pas de a scăpa de obligația la tratament medical. 

Ea a fost supusă unui examen psihiatric, la Serviciul de Medicină Legală Constanța, iar în baza acestuia magistrații Tribunalului Constanța au decis ridicarea măsurii obligării la tratament medical dispusă în septembrie 2013. Decizia nu este însă una definitivă.

Femeia a intrat în atenția oamenilor legii în anul 2010, când a intrat în camera fiului său cu un flex, cu gândul de a-l decapita. În urma anchetei s-a stabilit că tânăra are probleme psihice, motiv pentru care procurorii au cerut obligarea ei la tratament medical și au sesizat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța. 

Articolul continuă după reclamă

Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel în 7 noiembrie 2013.

”Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenta-învinuită PÎSLARU CRINA JULI împotriva sentinţei penale nr.350/30.09.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul penal nr.7462/118/2013”, potrivit minutei judecătorești. 

Însă, în 14 februarie 2018, la Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 981/118/2018, cu obiectul ”ridicare măsură tratament medical (art.245 NCPP) art 246 alin 2 Cpp”, scrie presa locală. Tot atunci la Tribunalul Constanța a fost înregistrat dosarul 981/118/2018, cu obiectul "ridicare măsură tratament medical".

Cauza s-a tot amânat pentru efectuarea unei expertize medico-legale, iar în 13 iunie 2018, judecătorii au decis "ridicarea măsurii obligării la tratament medical".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Decizie şocantă în cazul mamei care a vrut să-şi decapiteze fiul cu flexul. Femeia din Constanţa, la un pas să scape de obligația la tratament medical