Antena Meniu Search
x

Prima declaraţie a bărbatului care şi-a împuşcat rivalul din gelozie, la marginea Bucureştiului

Un bărbat a fost executat în stradă, la doi paşi de Capitală! Un individ l-a împuşcat din gelozie, susţin martorii, care au auzit trei focuri de armă în toiul nopţii. După crimă, ucigaşul şi-a luat fetiţa de nouă ani de acasă şi s-a refugiat, înarmat, în altă locuinţă.

de Redactia Observator

la 06.08.2019, 20:34

Vezi și

Un bărbat a fost executat în stradă, la doi paşi de Capitală! Un individ l-a împuşcat din gelozie, susţin martorii, care au auzit trei focuri de armă în toiul nopţii. După crimă, ucigaşul şi-a luat fetiţa de nouă ani de acasă şi s-a refugiat, înarmat, în altă locuinţă. Poliţiştii nu au intervenit, pentru că nu aveau mandat. L-au prins pe suspect abia după 11 ore. 

"Mi-a fost frică de el. M-a ameninţat de mai multe ori. L-am împuşcat", este declaraţia celui care a tras trei focuri de armă de la un metru distanţă într-un alt om. 

Era ora trei dimineaţa când s-a dat alarma în localitatea Măgurele din Ilfov. Înarmat cu un pistol, un individ a deschis focul în plină stradă. Ţinta: un bărbat de 42 de ani. 

În mod clar, fapta a fost una premeditată. Atacatorul nu a intrat în casă. În mijlocul nopţii l-a sunat pe cel care urma să-i devină victimă şi, fără preaviz, spun martorii, l-a executat, în faţa porţii.

Două gloanţe l-au nimerit. Unul în cap şi unul în gât. Bărbatul a murit pe loc. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motivul, susţin martorii, ar fi gelozia. Bărbatul ucis ar fi avut o relaţie în trecut cu iubita criminalului, o femeie care are şi un copil împreună cu suspectul. 

Un martor spune că "au avut un conflict din cauza la o fată. Problema e că a luat viaţa la un om. A fost distanţă de un metru şi zece, un metru şi douăzeci. A scos arma şi l-a împuşcat". 

Drumul ţintit al criminalului se vede şi în imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă. 

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi au fost ridicate de poliţişti şi, datorită lor, criminalul a fost identificat imediat.

Doar că nu a fost prins la fel de repede. După ce şi-a împuşcat rivalul, bărbatul şi-a luat copilul de 9 ani din casa iubitei sale şi a fugit. Apoi, înarmat, s-a refugiat în altă locuinţă. 

Acolo unde poliţiştii n-au intrat, pentru că nu aveau mandat. La fel cum s-a întâmplat şi în Caracal, în cazul Alexandrei. De data aceasta, agenţii ar fi amânat intervenţia şi ca să fie siguri că nu pun copilul în pericol. 

Abia la 11 ore de la comiterea faptei, suspectul a fost prins pe un câmp din apropierea localităţii Măgurele.

În casa lui, anchetatorii au găsit arma crimei, un pistol cu glonţ de 9 milimetri. Bărbatul care a luat o viaţă este cercetat pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prima declaraţie a bărbatului care şi-a împuşcat rivalul din gelozie, la marginea Bucureştiului