Antena Meniu Search
x

Marius Ţeicu, ÎN LACRIMI la căpătâiul Patriciei: "S-a luptat până în ultima clipă, dar nu a mai putut. A spus: Nu mai pot! Ce să fac?"

Miercuri dimineaţă, Patricia, unicul copil al compozitorului Marius Ţeicu, s-a stins la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu o boală perfidă.

Miercuri dimineaţă, Patricia, unicul copil al compozitorului Marius Ţeicu, s-a stins la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu o boală perfidă.

Părea chiar că a câştigat o bătălie, după transplantul medular de anul trecut. În urmă cu câteva zile, Patricia împlinise 41 de ani. Avea doi copii şi a crezut până în ultima clipă că va învinge.

De miercuri dimineaţă, însă, singurul copil al lui Marius Ţeicu nu mai este. 

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsufleţit al Patriciei a fost depus la capela Cimitirului Izvorul Nou şi astăzi fiica maestrului va fi condusă pe ultimul drum. 

"Din 2015 se lupta cu boala asta necruțătoare, acum a reapărut foarte puternică. Nu a mai avut resurse, nu a mai avut trombocite să o apere. S-a luptat până în ultima clipă cu optimism și la un moment dat s-a uitat la noi și a spus nu mai pot, ce să fac?

 A fost un copil extraordinar, care încerca să mobilizeze pe toată lumea. Avea o dorință de viață extraordinară?", a mărturisit în lacrimi maestrul, cu câteva ore înainte de a-şi conduce unicul copil pe ultimul drum.

Patricia împlinise 41 de ani acum câteva zile, era căsătorită şi avea doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Marius Ţeicu, ÎN LACRIMI la căpătâiul Patriciei: "S-a luptat până în ultima clipă, dar nu a mai putut. A spus: Nu mai pot! Ce să fac?"