Antena Meniu Search
x

Marius Țeicu, PRIMELE DECLARAŢII după moartea fiicei sale, Patricia: ”Nu a mai putut, s-a dus încet …” (VIDEO)

Ieri dimineaţă, Patricia, unicul copil al compozitorului Marius Ţeicu, s-a stins la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu o boală perfidă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2017, 21:36

- stirilekanald.ro

Ieri dimineaţă, Patricia, unicul copil al compozitorului Marius Ţeicu, s-a stins la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu o boală perfidă.

Părea chiar că a câştigat o bătălie, după transplantul medular de anul trecut. În urmă cu câteva zile, Patricia împlinise 41 de ani. Avea doi copii şi a crezut până în ultima clipă că va învinge.

De ieri, însă, singurul copil al lui Marius Ţeicu nu mai este. 

Pe acelaşi subiect

La câteva ore după trecerea în nefiinţă a Patriciei, maestrul a fost surprins de jurnalişti în cimitirul în care fiica sa îşi va dormi, începând de vineri, somnul de veci, scrie kanald.ro

"Era bine. A revenit boala. Aşa se întâmplă şi din păcate corpul ei nu a mai putut. N-a mai putut să suplinească ce trebuia să fie şi s-a dus încet", le-a mărturisit reporterilor, sfârşit de durere, Marius Ţeicu.

Trupul neînsufleţit al Patriciei va fi depus mâine, la capela unui cimitir din centrul Capitalei. Vineri, fiica maestrului va fi condusă pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Marius Țeicu, PRIMELE DECLARAŢII după moartea fiicei sale, Patricia: ”Nu a mai putut, s-a dus încet …” (VIDEO)