Antena Meniu Search
x

Marius Ţeicu, MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE înainte să-şi înmormânteze fiica: "A rezistat intubată zece zile, apoi a făcut stop cardiac" (VIDEO)

Marius Ţeicu trăieşte, parcă, un blestem. Astăză, maestrul şi-a luat adio de la unicul său copil, pe care îl diviniza. De la Patricia. Era rodul iubirii cu femeia vieţii lui, Rodica. 

Vezi și

Marius Ţeicu trăieşte, parcă, un blestem. Astăză, maestrul şi-a luat adio de la unicul său copil, pe care îl diviniza. De la Patricia. Era rodul iubirii cu femeia vieţii lui, Rodica. 

În vârstă de 41 de ani, Patricia s-a stins la spitalul Fundeni, miercuri dimineaţă, după doi ani de luptă cu o boală perfidă.

Astăzi, maestrul şi-a condus fiica pe ultimul drum.

"S-a luptat... Din 2015 se luptă cu boala asta necruţătoare. Acum a apărut din nou, foarte puternică, şi nu a mai avut resurse. Nu a mai avut trombocite, lucocite care s-o apere. S-a luptat până în ultima clipă. 

Pe acelaşi subiect

Cu optimism. Dar, la un moment dat, s-a uitat la noi şi a spus "nu mai pot". Atunci a fost intubată. A rezistat şi intubată şi adormită complet încă zece zile.

Apoi organismul a cedat. A făcut stop cardiac. A fost un copil extraordinar. Ea căuta să-i mobilizeze pe toţi. Vorbea cu toţi bolnavii şi le spune că se vor face bine. 

Ea insufla optimism tuturor şi avea o dorinţă de viaţă extraordinară. Spunea că şi un dacă numai un singur deget îi funcţionează ar vrea să trăiască şi să-i crească pe cei doi copii.

Suntem terminaţi. Nu ştiu cum o să trecem peste asta. Sper ca Dumnezeu să o ducă acolo unde îi este locul. Nu a făcut niciodată niciun rău", a declarat, cu ochii în lacrimi, Marius Ţeicu.

Patricia împlinise 41 de ani acum câteva zile, era căsătorită şi avea doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Marius Ţeicu, MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE înainte să-şi înmormânteze fiica: "A rezistat intubată zece zile, apoi a făcut stop cardiac" (VIDEO)