Antena Meniu Search
x

Imagini uluitoare la Filiaşi! Decorațiunile de sărbători din centrul oraşului au formă de lenjerie intimă

Decoraţiunile de Crăciun montate în centrul oraşului Filiaşi împart locuitorii în două tabere! Unii leşină de râs ori de câte ori le văd, alţii se enervează.

Vezi și

Decoraţiunile de Crăciun montate în centrul oraşului Filiaşi împart locuitorii în două tabere! Unii leşină de râs ori de câte ori le văd, în timp ce alţii se enervează cumplit, pentru că le consideră bani daţi degeaba.

Decoraţiunile montate în centrul oraşului nu sunt cu Moş Crăciun, nici cu steluţe şi nici cu oameni de zăpadă. Oraşul a îmbrăcat, la propriu, straiele de sărbătoare. Mai exact, decorul în formă de lenjerie intimă parcă stă la uscat pe sârmele dintre stâlpi. Oamenii sunt uluiţi.

Reacţia oamenilor este pe măsură. Administraţia locală se laudă că aceste decoraţii de Crăciun sunt noi. Edilul spune că nu ar fi nimic ciudat, totul ţine de unghiul din care privim lucrurile. 

Gheorghe Costeluş, primar oraşul Filiaşi:

Reprezintă un trunchi de con cu faţa în jos. Dacă este să priveşti într-un mod bascalios seamănă cu unele piese de lenhjerie intimă întâlnită atât la doamne cât şi la bărbaţi. 

Piesele de lenjerie intimă şi celelalte decoraţiuni cu care Primăria a împodobit oraşul au costat 60 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini uluitoare la Filiaşi! Decorațiunile de sărbători din centrul oraşului au formă de lenjerie intimă