Antena Meniu Search
x

Video "Dedicația" poliției din Brașov pentru un tânăr teribilist care s-a cocoțat pe mașina agenților și a postat imaginile pe TikTok

Din dorinţa de a strânge vizualizări pe TikTok, un tânăr s-a gândit să sfideze autorităţile şi s-a urcat pe o maşină de Poliţie. S-a întâmplat în Braşov, în faţa unui complex studenţesc din oraş, iar scenele au fost filmate de unul dintre prietenii lui. 

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 13:55

Vezi și

Chiar tânărul din imagini este cel care a postat filmuleţul pe celebra platformă. Şi tot el a avut grijă ca muzica de pe fundal să fie în acord cu fapta. 

Dosar penal după ce s-a urcat pe mașina de poliție, în Brașov

Poliţiştii braşoveni s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă. Bărbatul este acum cercetat pentru "tulburarea ordinii și liniștii publice" și "distrugere".

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "tulburarea ordinii și liniștii publice" și "distrugere", dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", a transmis agent principal de poliție Nadia Olaru, de la IPJ Brașov.

Pe acelaşi subiect

Tineri teribiliști cocoțați pe autospecială și în Vrancea

Un incident asemănător s-a petrecut și la sfârșitul anului trecut, în Vraccea, când doi adolescenți de 15 și 16 ani s-au filmat în timp ce dansau și chiuiau pe ritmuri de manele, suiți pe o mașină de poliție.

S-a întâmplat în localitatea Tâmboești, iar băieții, mândri de isprava lor, s-au filmat și au postat imaginile pe internet. În scurt timp, polițiștii vrânceni i-au identificat, așa că distracția le-a adus dosar penal şi o noapte în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Dedicația" poliției din Brașov pentru un tânăr teribilist care s-a cocoțat pe mașina agenților și a postat imaginile pe TikTok