Antena Meniu Search
x

Delia va concerta pe 13 martie, la Sala Palatului

Piesa ”Pe aripi de vânt” a Deliei a fost ca o magie pentru totţi cei care au iubit-o. La Sala Palatului, pe 13 martie, va fi o mare desfăşurare, pentru că Delia şi-a propus ca acest show să fie grandios.

Vezi și

Piesa ”Pe aripi de vânt” a Deliei a fost ca o magie pentru totţi cei care au iubit-o. La Sala Palatului, pe 13 martie, va fi o mare desfăşurare, pentru că Delia şi-a propus ca acest show să fie grandios. 

Showul anului 2015 vine pe 13 martie la Sala Palatului. Delia, frumoasa jurata X-Factor, promite sa aduca senzationalul la urmatorul nivel!

Cu o productie spectaculoasa la care se lucreaza de mai bine de 3 luni, cu mai mult de 200 de oameni, peste 100 de costume, 12 dansatori, cel mai mare ecran led pe care l-a vazut vreodata Sala Palatului, "mirificul" band si sute de ore de repetitii, aventura ce inseamna "Pe aripi de vant" va fi momentul memorabil al anului. Jurata X-Factor creaza prin acest concert un univers unde EMOTIA troneaza in toate formele ei - vazuta si traita prin ochii ei. Muzica se regaseste in tot si totul se construieste prin emotie. Astfel, cantareata face o incursiune in istoria ei muzicala, incepand de la era N&D unde impreuna cu fostul ei coleg Nick va reinterpreta hiturile ce i-au facut cunoscuti, pana in prezent, unde se joaca imbinand rock-ul cu reggae-ul si funk-ul.

Mai mult decat orice, acest show va cuprinde o serie de marturisiri personale, legatura ei emotionala cu fiecare stadiu al vietii ei vazuta atat la nivel uman, cat si emotional.

Cu siguranta momentul principal al spectacolului va ramane in memoria celor prezenti, caci Delia vine cu o premiera la nivel national in ceea ce reprezinta un show la Sala Palatului si va ramane unic prin frumusetea lui.

Biletele s-au pus deja in vanzare, vedeti mai jos cat costa. Acestea se gasesc in retelele Myticket, Eventim si Bilete.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Delia va concerta pe 13 martie, la Sala Palatului