Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DEMENŢIAL. Şofer de la pompe funebre prins beat la volan, cu mortul în maşină. Familia decedatului, terifiată că sicriul nu mai ajunge

Un târgujian mort în Franța a fost adus acasă, pentru înhumare. Deplasarea decedatului s-a făcut cu un dric, al cărui şofer era mangă de beat.

de Redactia Observator

la 30.10.2017 , 13:20

DEMENŢIAL. Şofer de la pompe funebre prins beat la volan, cu mortul în maşină. Familia decedatului, terifiată că sicriul nu mai ajunge

Un târgujian mort în Franța a fost adus acasă, pentru înhumare. Deplasarea decedatului s-a făcut cu un dric, după ce familia mortului a plătit serviciile unei firme din capitală. 

Polițiștii din Vâlcea au oprit în trafic mașina respectivă și l-au controlat pe șofer. I-au pus și fiola, iar rezultatul a fost pozitiv.

,,Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat pe raza municipiului, un bărbat de 35 de ani, din București, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a fost indicată valoarea de 0,62 MG/L alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital in vederea recoltării probelor biologice de sânge. Bărbatul transporta către Târgu Jiu, cu un autoturism tip dric o persoană decedată în Franța. În acest caz, a fost întocmit dosar penal”, comunică IPJ Vâlcea.

Articolul continuă după reclamă

Informația în cauză a ajuns imediat și la angajații firmelor de pompe funebre din Târgu-Jiu care susțin că au aflat de incident, dar și de faptul că familia decedatului a stat cu emoții că șoferul nu-și va continua cursa și nu va aduce corpul neînsuflețit la destinație.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » DEMENŢIAL. Şofer de la pompe funebre prins beat la volan, cu mortul în maşină. Familia decedatului, terifiată că sicriul nu mai ajunge