Antena Meniu Search
x

A fost găsită Denisa, adolescenta dispărută de trei săptămâni din Botoșani. Fata era cu un tânăr, în Suceava

Denisa Dumitrița Petrariu, fata de 16 ani din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, a pus pe jar autoritățe după ce a dispărut în urmă cu aproape trei săptămâni. Adolescenta a fost găsită ieri de polițiști, aceasta fiind preluată de Protecția Copilului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.08.2020, 08:57

Adolescenta din Dorohoi, dată dispărută în 17 iulie, a fost găsită.
A fost găsită Denisa, adolescenta dispărută de trei săptămâni din Botoșani. Fata era cu un tânăr, în Suceava - realitateadorohoiana.ro
  • Denisa a dispărut fără urmă pe 17 iulie.
  • Zeci de polițiști au căutat-o pe fată, timp de trei săptămâni.

Fata de 16 ani a fost găsită în gara din orașul Dolhasca, județul Suceava, împreună cu un tânăr, la care ar fi locuit în perioada în care a fost dată dispărută de către familia sa.

"Aceasta a fost depistată în timp ce se afla în gara din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava, împreună cu un tânăr, la care a locuit pe perioada în care a fost dată dispărută de către familia sa.

Tânăra a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind internată în Centrul de Protecţie a Copilului din municipiul Botoşani", a anunțat IPJ Botoșani, potrivit realitateadorohoiana.ro.

Denisa Dumitrița Petrariu a dispărut în 17 iulie

Zeci de polițiști au fost angrenați, vreme de trei săptămâni, în activitățile de căutare și identificare a minorei în vârstă de 16 ani.

Denisa a părăsit domiciliul său din municipiul Dorohoi la data de 17 iulie, familia cerând ajutorul polițiștilor pentru a o găsi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A fost găsită Denisa, adolescenta dispărută de trei săptămâni din Botoșani. Fata era cu un tânăr, în Suceava