Antena Meniu Search
x

Două maşini s-au făcut zob după impactul cu un TIR, în Lumina. Doi oameni au pierit, alţi doi sunt în stare gravă: "Veneau spre casă"

Accident cumplit în localitatea Lumina, lângă Năvodari. Doi oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi grav după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent de un TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât cele două maşini s-au făcut praf. Imaginile dezastrului i-au şocat până şi pe salvatorii sosiţi la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 14:07

Vezi și

Nenorocirea a avut loc ieri, puţin după ora 15:00. Imaginile dezastrului i-au şocat până şi pe salvatorii sosiţi la faţa locului. Maşinile erau făcute zob, iar bucăţi din ele erau împrăştiate pe zeci de metri.

Martorii au fost şi ei în stare de şoc

Cu greu au reuşit să le ofere anchetatorilor detalii despre impactul devastator. Într-una dintre maşini s-ar fi aflat doi angajaţi ai Regiei Judeţene de Apă care se întorceau spre case după serviciu.

Localnic: S-a auzit o bubuitură şi atât. Când am iesit, ce vedeţi şi dumneavoastră, asta vă pot spune

Pe acelaşi subiect

Localnic: Venea TIR-ul din partea cealaltă şi aici, probabil cum mergea TIR-ul aşa, i-au luat în plin

Localnic: Din câte am înţeles, erau angajaţii de la RAJA, care se îndreptau spre casă.

Unul dintre martori a sunat la 112, iar ISU Dobrogea a trimis toate echipajele disponibile la faţa locului, inclusiv un elicopter SMURD. Două persoane, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 54, nu au mai avut nicio şansă să scape cu viaţă. 

Oana Manoila - ISU Dorbogea: Într-unul dintre autoturisme erau patru victime. Trei dintre acestea încarcerate, una conştientă, iar celelalte două în stare de inconştienţă.

Claudia Tatarici, medic SAJ: Două victime se aflau în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, au fost declarate decedate la sfârşitul protocolului.

Alte două victime, rănite grav, au fost duse la Spitalul de Urgenţă din Constanţa. Poliţiştii de la Rutieră au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Două maşini s-au făcut zob după impactul cu un TIR, în Lumina. Doi oameni au pierit, alţi doi sunt în stare gravă: "Veneau spre casă"