Antena Meniu Search
x

Video "S-a auzit o bubuitură mare!" Doi morţi, după un impact violent între 2 maşini şi un TIR, în Constanţa. Scene de groază pe marginea şoselei

Scene de groază pe o şosea din judeţul Constanţa. Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 16:41

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis că poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulaţie, iar din primele informaţii, impactul s-ar fi produs între două autoturisme şi un autotren.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, acolo s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple, o autospecială cu apă şi spumă, mai multe echipaje SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD.

Un bărbat de 55 de ani şi de o femeie de 38 de ani au murit

La sosirea echipajelor de intervenţie două victime erau inconştiente, fiind începute manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, acestea au fost declarate decedate. Este vorba de un bărbat de 55 de ani şi de o femeie de 38 de ani. 

De asemenea, două victime au fost transportate la spital, iar alte două persoane refuză transportul la unitatea medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "S-a auzit o bubuitură mare!" Doi morţi, după un impact violent între 2 maşini şi un TIR, în Constanţa. Scene de groază pe marginea şoselei