Antena Meniu Search
x

Video Descoperire macabră în casa unui bărbat din Târgu Mureş. Vecinii spun că individul agăța femei pe internet, le aducea acasă și le sechestra

Pompierii au fost solicitaţi să intervină într-un apartament din Târgu Mureș, după ce bărbatul care trăia acolo n-a mai răspuns la telefon zile în şir. Când au reuşit să pătrundă în apartamentul acestuia, pompierii au avut parte de un şoc. Bărbatul era întins pe podea, semiconştient, după ce ar fi încercat să se sinucidă. În camera alăturată a fost găsită, fără viaţă, o femeie de 56 de ani. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional! 
 

de Sorin Tanţoş

la 27.07.2022, 08:36

Vezi și

Rudele bărbatului de 58 de ani au anunţat autorităţile după ce au încercat să îl contacteze câteva zile la rând, fără succes. Pompierii au intrat cu forţa prin balconul apartamentului său, situat la etajul 10. Acolo l-au găsit pe bărbat întins pe podea, agonizând, după ce ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. Într-o cameră alăturată a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei, ce părea să fie moartă de mai bine de două zile. 

Aurica Sabău - purtător de cuvânt IPJ Mureş: În aceeaşi locuinţă a fost identificată o femeie de 56 de ani, decedată. Pe trupul acesteia, nu au fost evidențiate urme vizibile de violență. 

Bărbatul agăța femei pe internet, pe unele le aducea acasă, după care le sechestra

Femeia ar fi fost concubina bărbatului, dar nu locuia cu el. Din spusele vecinilor, bărbatul era agresiv și avea obiceiul să agaţe femei pe internet. Pe unele le aducea acasă, după care le sechestra. 

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că scandalurile făceau parte din rutina zilnică a bărbatului.

Omul e foarte problematic. Se îmbată, se ceartă, nu ştiu cu cine, dar nu e o chestie de azi, de ieri. E aşa de foarte mult timp. Abia puteam dormi. Trebuia să îmi închid geamurile că făcea gălăgie.

Bărbatul a fost transportat la spital. Când starea lui se va îmbunătăţi, va fi supus unui control psihiatric şi va fi audiat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în casa unui bărbat din Târgu Mureş. Vecinii spun că individul agăța femei pe internet, le aducea acasă și le sechestra