Antena Meniu Search
x

Furios pe mama lui, un tânăr de 23 de ani din Bihor a atacat-o cu un cuţit, în curtea casei. Femeia a ajuns în stare gravă la spital

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv, după ce şi-a înjunghiat mama în curtea locuinţei din comuna Sălard, judeţul Bihor. Cei doi s-au fi certat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ceea ce l-ar fi determinat pe fiu să recurgă la gestul violent. Femeia a fost transportată la spital, iar medicii spun că va avea nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 20:31

Femeia a ajuns în stare gravă la spital
Înjunghiată de propriul fiu, femeia a ajuns în stare gravă la spital - Shutterstock

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunaul Bihor au deschis dosar penal pentru violenţă în familie, pe numele unui tânăr de 23 de ani din comuna Sălard, judeţul Bihor, care, în urma unui conflict cu mama sa, a atacat-o cu un cuţit. Femeia a fost dusă la spital şi are nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale, iar fiul său a fost arestat preventiv.

Scandal între mamă şi fiu, sfârşit într-o baie de sânge

Scandalul dintre cei doi a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, relatează news.ro. ”Inculpatul  i-a solicitat mamei sale, în vârstă de 43 de ani să iasă din locuinţa situată în comuna Sălard, judeţul Bihor, în curte, unde a atacat-o cu un cuţit provocându-i mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui. Leziunile provocate persoanei vătămate au interesat un organ cu rol în menţinerea vieţii, respectiv plămânul stâng, fiind necesare pentru vindecare un număr de 25-30 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar aproi procurorul de caz a solicitat arestarea preventivă pentru 30 de zile, propunere acceptată de magistraţii Tribunalului Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Furios pe mama lui, un tânăr de 23 de ani din Bihor a atacat-o cu un cuţit, în curtea casei. Femeia a ajuns în stare gravă la spital