Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în sectorul 3. Misterul unui sicriu de zinc, deschis și aruncat pe stradă

Descoperire macabră în sectorul 3 al Capitalei. Un sicriu din zinc, folosit pentru repatrierea persoanelor decedate în străinătate, a fost descoperit desigilat, abandonat pe un trotuar. Polițiștii au început o anchetă.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.03.2021, 14:42

Vezi și

Locuitorii unui cartier liniştit din sectorul 3 au trecut zile întregi pe lângă sicriul de zinc fără să-l bage în seamă.  Sicriul a fost găsit chiar pe un trotuar de pe bulevardul Nicolae Grigorescu. Era rezemat de o dubă similară cu aceasta. Oamenii din zonă spun că a stat aici timp de mai multe zile, până când angajații unei firme de peste drum au sunat la poliție.

Trecător: ”Așa arăta. Chiar aici pe trotuar. N-am văzut. Nu se face așa ceva... Normal că e ceva îngrijorător.”

Ar fi aparținut unei femei care a murit de coronavirus în Anglia

Anchetatorii înceracă să dezlege misterul sicriului gol, aruncat în stradă. Potrivit unor surse, cadavrul ar fi aparţinut unei femei. Ar fi murit în Anglia de coronavirus. După repatriere, familia ar fi vrut să o înmormânteze creştineşte. A desigilat sicriul şi ar fi întocmit acte false, din care să reiasă că a murit din alte cauze. Astfel, a putut să o înmormânteze fără să respecte regulile. 

Pe acelaşi subiect

Cazul a fost preluat de către serviciul omoruri din Poliția Capitalei sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 

Poliţiştii spun că: "Din probatoriul administrat nu a rezultat săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții. Se analizează dacă sunt întrunite elementele vreunei infracțiuni din capitolul celor contra sănătății publice".

Angajaţii firmelor de pompe funebre spun că sicriele din zinc sunt folosite doar pentru repatrierea celor care au murit peste hotare. În cazul celor care au murit de coronavirus, ele nu pot fi desigilate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în sectorul 3. Misterul unui sicriu de zinc, deschis și aruncat pe stradă