Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Descoperire macabră în Vrancea: un craniu şi rămăşiţe osoase, găsite pe un drum agricol

Un bărbat din comuna Vulturu, județul Vrancea, a găsit pe un drum agricol mai multe rămășițe osoase. Polițiștii ajunși la fața locului au mai găsit o porțiune dintr-un craniu, precum și alte fragmente osoase. A fost deschis dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

de Adrian Obreja

la 10.08.2024 , 13:30

Este alertă în Vrancea, după ce un cadavru a fost găsit pe câmp, în localitatea Vulturu. Poliţiştii încearcă să identifice rămăşiţele şi să afle cauza morţii. 

Moarte suspectă, cadavru găsit pe câmp

Până în acest moment, au fost găsite o bucată de craniu şi câteva oase. Încă nu sunt piste şi informaţii clare în acest caz, nu se ştie identitatea acestui cadavru, nu se ştie dacă aparţine unei femei sau unui bărbat, nici vârsta şi nici măcar nu se ştie cum şi care sunt circumstanţele în care a ajuns aici.

Vezi și

Se ştie un singur lucru: faptul că aseară, în jurul orei 21:30, un localnic din Vulturu, care se întorcea de la câmp spre casă a găsit chiar pe drumul agricol resturile umane. A sunat la 112, o echipă s-a prezentat la faţa locului, căutările pe timpul nopţii au fost sistate, iar astăzi anchetatorii s-au întors la faţa locului pentru a căuta alte resturi umane, alte bucăţi din cadavru.

"La data de 9 august a.c., ora 21:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vulturu, județul Vrancea, cu privire la faptul că în timp ce se întorcea de la activitățile agricole, a observat pe un drum agricol, din extravilanul comunei Vulturu, sat Hângulești, mai multe rămășițe osoase. Imediat, a fost constituită o echipă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, unde a identificat o porțiune dintr-un craniu, precum și alte fragmente osoase", spune comisarul de poliție Cătălina Murariu, potrivit Mediafax.

În prezent, polițiștii vrânceni continuă cercetările la fața locului, în cadrul dosarului penal întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii provenienței fragmentelor osoase, a împrejurărilor în care s-a produs fapta și identificării persoanei în cauză.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Descoperire macabră în Vrancea: un craniu şi rămăşiţe osoase, găsite pe un drum agricol