Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE la Iaşi: Tânărul dispărut în timpul viscolului de săptămâna trecută, găsit MORT la trei kilometri de casă (GALERIE FOTO)

După patru zile de căutări, tânărul de 24 de ani din comuna ieşeană Oţeleni care a dispărut în viscol şi ger în data de 7 ianuarie, a fost găsit mort, în această dimineaţă. 

După patru zile de căutări, tânărul de 24 de ani din comuna ieşeană Oţeleni care a dispărut în viscol şi ger în data de 7 ianuarie, a fost găsit mort, în această dimineaţă. 

Câteva zeci de ofiţeri ISU, jandarmi şi voluntari au participat la căutari, în cele din urmă tânărul fiind descoperit acoperit cu zăpadă şi îngheţat, la doar 3 kilometri de locuinta sa. 

Tânărul s-a pierdut pe 7 ianuarie, când a mers împreună cu nişte prieteni la o discotecă dintr-o localitate învecinată. Când au ieşit de la discotecă, din cauza viscolului şi a consumului de băuturi alcoolice, băiatul de 24 de ani s-a rătăcit şi se pare că a căzut şi a fost acoperit cu zăpadă.

"Astăzi, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, în urma căutărilor efectuate de poliţişti, reprezentanţi I.S.U., jandarmi şi voluntari a fost găsit tânărul de 24 ani, din comuna Oţeleni, din nefericire decedat. Astfel, în jurul orei 10.30, tânărul a fost găsit la aproximativ 3 km de localitatea de domiciliu.

Poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi la data de 9 ianuarie a.c., despre faptul că , la data 7 ianuarie a.c., tânărul a plecat de acasă şi nu a mai revenit. În urma sesizării primite au fost constituite echipe de căutare, care au efectuat activităţi timp de 4 zile pentru găsirea acestuia", se arată în comunicatul Poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » IMAGINI ŞOCANTE la Iaşi: Tânărul dispărut în timpul viscolului de săptămâna trecută, găsit MORT la trei kilometri de casă (GALERIE FOTO)