Antena Meniu Search
x

Descoperire ŞOCANTĂ în cazul tânărului împuşcat într-un lan de porumb: 'L-a văzut că se zbate şi a mai tras o dată'

Medicii legişti au făcut o descoperire şocantă în cazul tânărului împuşcat într-un lan de porumb din judeţul Vrancea. Bărbatul a fost împuşcat de două ori.

Medicii legişti au făcut o descoperire şocantă în cazul tânărului împuşcat într-un lan de porumb din judeţul Vrancea. Bărbatul a fost împuşcat de două ori.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când bărbatul de 35 de ani, tată a doi copii, a mers la marginea localităţii Bizigheşti. pentru a căuta o vacă care se rătăcise de cireadă.

La un moment dat, după ce bărbatul a intrat într-un lan de porumb, s-au auzit mai multe focuri de armă. Rudele au mers să îl caute şi l-au găsit prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge.

"A tras de două ori, a două oară s-a auzit trăgând, s-o fi dus mai aproape de el şi o mai fi tras încă o dată în el, o fi fost rănit prima dată şi el dacă s-a mai dus a două oară şi l-a văzut că se zbate a tras încă o dată şi l-a omorât", a declarat un localnic.

Anchetatorii bănuiesc că, fără să ştie de partida ilegală de vânătoare care se desfăşura în zonă, victima ar fi intrat în cătarea armelor unor braconieri. Poliţia a făcut mai multe percheziţii în zona şi spun că au o lista de suspecţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Descoperire ŞOCANTĂ în cazul tânărului împuşcat într-un lan de porumb: 'L-a văzut că se zbate şi a mai tras o dată'