Antena Meniu Search
x

Descoperirea care ZDRUNCINĂ istoria: Cristofor Columb NU a descoperit America

O nouă descoăperire schimbă tot ce credeam până acum despre istorie. Mai exact, este vorba despre câteva hărți care zdruncină teoria conform căreia Cristofor Columb a descoperit America.

 O nouă descoăperire schimbă tot ce credeam până acum despre istorie. Mai exact, este vorba despre câteva hărți, cu o vechime de peste 4000 de ani, care zdruncină teoria conform căreia Cristofor Columb a fost cel care a descoperit pentru prima dată America.

Astfel, omul de știință Charlotte Harris Rees susține că primii oameni care au călătorit în America au fost chinezii. Aceasta a moștenit hărțile de la tatăl său. Nu este pentru prima data când apare această teorie. În 1981, omul de știință dr. Harris Jr. Hendon a intrat în posesia acestor documente antice.

Hărțile au fost încuiate într-o cutie în casa omului de știință care din cauze misterioase a decedat. În 2003, Charlotte Harris Rees a descoperit cercetările tatălui său și a dorit cu ardoare ca să-i confirme teoria.

Așa că Charlotte a strâns mai multe probe de ADN dintr-un eșantion stabilit în rândul nativilor de pe continentul american. Rezultatul a fost spectaculos. AND-ul este în mare măsură identic cu cel al poporului chinez. Astfel, probele ADN şi hărţile antice indică limpede faptul că primii oameni care au descoperit America sunt chinezii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Descoperirea care ZDRUNCINĂ istoria: Cristofor Columb NU a descoperit America